MEMPERKENALKAN

Edisi Batik X Frontliner.

5000 unit sahaja diterbitkan sebagai mengenang peristiwa hitam pandemik Covid19 yang melanda negara.

Terima Kasih barisan Frontliner Malaysia. Edisi khas Batik X Frontliner ni adalah tribute khas kepada jasa dan pengorbanan anda semua. 

Naskhah Al-Quran Edisi Khas Batik X Frontliner ini diterbitkan khas mengenang barisan frontliner negara dan juga khas kepada kita sendiri bagi mengenang peristiwa hitam yang melanda. Edisi ini mempunyai pelbagai kelebihan yang boleh membantu seseorang untuk terus berdampingan dengan Al-Quran dan menarik untuk terus membaca. Misi kami “Sentiasa Bersama” adalah untuk membantu lebih ramai orang untuk terus membaca Al-Quran

Terjemahan Bahasa Melayu.

Mempunyai terjemahan bahasa melayu dan mudah difahami.

Hikmah.

Mempunyai bahagian hikmah yang diterangkan dalam bahasa melayu yang dirumuskan dari terjemahan ayat Al-Quran. Hikmah ini membantu membaca mempelajari dan mengambil iktibar dari ayat Al-Quran.

Hadis.

Dilengkapi dengan petikan hadis sebagai rujukan kepada pembaca dan rujukan mereka. Ksemua Hadis dipetik daripada Kitab Soheh Bukhari dan Soheh Muslim.

Asbabun Nuzul.

Mengandungi Asbabun Nuzul iaitu sebab-sebab turunnya Ayat tersebut. secara tidak langsung pembaca akan turut mengetahui asbab turunnya ayat-ayat tersebut sebagai panduan menjadi umat yang lebih beriman. 

Asmaulhusna.

Mempunyai 99 Asmaulhusna yang memudahkan pembaca mengingati dan mengenal nama Allah yang lain.

Warna Pelangi Mengikut Juzuk

Keseluruhan helaian Al-Quran Humaira penuh berwarna. Helaian dibezakan mengikut warna Pelangi berdasarkan pembahagian juzuk.

Resam Uthmani Berserta Tajwid Berwarna.

Resam rasmi Malaysia berserta Tajwid Kod Warna bagi memudahkan kita dalam pembelajaran membaca Al-Quran dengan tajwid yang betul. Panduan kod tajwid Al-Quran Humaira telah menepati piawaian dan kod yang telah ditetapkan oleh Lembaga Tasheh Al-Quran Kementerian Dalam Negeri (KDN).

Empat warna eksklusif sebagai pilihan hati.

Dengan 4 pilihan, Edisi Batik ini insya-Allah akan menjadi pilihan anda yang mementingkan kekemasan dan persembahan warna muka depannya. 

Spesifikasi Al-Quran. 

Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN).​

Al-Quran ini telah disemak oleh Lembaga Tasheh Al-Quran KDN dan telah mendapat kelulusan untuk diterbitkan.

Kertas Berkualiti

Menggunakan kertas khas Al-Quran, jenis QPP yang sesuai digunakan pada muka surat halaman Al-Quran.

Material Cover Berkualiti

Material kulit yang berkualiti tinggi dan tahan lasak, dan ringan. Dibuat daripada bahan Poly Utherene (PU) dan helaian hard box.

Cover Jenis Zip

Quran ini mempunyai Zip.​

Ukuran Saiz

18cm x 24cm

Set Al-Quran ini lengkap besama 4 barang

Logo Batik Daripada Metal

Edisi pertama Quran Humaira yang meletakkan logo khas Quran Humaira daripada besi metal yang berwarna keemasan. Malah tag khas HUMAIRA X FRONTLINER juga diperbuat daripada besi keemasan.

Baju Batik Humaira​

Muka hadapan Edisi Batik ini juga mengandungi cetakan corak batik yang cukup eksklusif. warna rekaan batik juga berbeza mengikut warna cover hadapan tersebut.

Kotak​

Paperbag

Ramai yang teruja memilikinya.

Sehingga kini hampir 100,000 naskhah telah terjual. Kami kongsikan cebisan testimoni pembeli Edisi Wanita.

Nurdiana
Nurdiana
Bandar Penawar
Read More
Alhamdulillah.. design Al Quran dan baju sangat cantik. Sama seperti yang saya tengok dalam contoh catalog. Sangat2 berpuas hati. Terima kasih juga untuk free gift buku dan lain lain. Al Quran diletakkan dalam kotak khas humaira. Bungkusan parcel pun sanagt tebal dan cermat.
Ain
Ain
Melaka
Read More
alhamdullilah dah sampai. cantik sangat, nampak sangat exclusive.
Che Lan
Che Lanbalakong
Read More
Alhamdullillah. Al-Quran saya sudah sampai. Masyaallah. Semoga beri manfaat untuk agama dan untuk orang lain.
Kak ti
Kak ti
Read More
Alhamdullillah. Al-Quran Tagging saya sudah sampai. Masyaallah. Cantik sangat edisi wanita. Semoga beri manfaat untuk agama dan untuk orang lain. Saya beli ya. Jazakallah..
Khairi
KhairiKuang Kerian
Read More
Alhamdulillah al-quran dah sampai dan cantik sangat💗 kawan2 pon ada yg nak oder nanti😊🥰
Previous
Next

Tawaran Menarik & Hadiah Percuma Khas Untuk Anda!

Ogos ini kami menawarkan tawaran hebat khas untuk anda. Kini setiap pembelian juga bakal mendapat hadiah percuma. Khas jika anda beli sekarang.

PERCUMA PELBAGAI HADIAH TAMBAHAN BAGI SET AL QURAN EDISI TERHAD BATIK X FRONTLINER INI. ANTARANYA BUKU THE GREAT HUSBAND AND WIFE BERNILAI RM22, SURAH YASIN DAN TASBIH DIGITAL.

Pembelian Combo dikhaskan hanya melalui website ini sahaja. Malah Ogos ini juga anda turut berpeluang mendapatkan sekeping kad ucapan khas Humaira

 

Untuk Siapa Edisi Khas Batik X Frontliner ini?

Buat mereka yang ingin merasai pengalaman membaca Quran yang berbeza & membahagiakan orang lain.

Khas Barisan Frontliner Negara

Selari dengan matlamat utamanya, Edisi khas ini sebagai tribute khas untuk barisan Frontliner negara. Belillah dan hadiahkanlah untuk mereka. moga menjadi pendorong kepada meraka untuk terus berkhidmat.  

Untuk Diri Sendiri atau Orang Tersayang.

Juga sesuai dijadikan hadiah bagi si dia yang tersayang. Jika anda seorang lelaki yang membaca post ini, kami sarankan anda inilah Hadiah yang paling sesuai untuk dihadiahkan kepada si dia. Malah untuk kegunaan sendiri pun amat sesuai. 

Hantaran Kahwin.

kepada bakal pengantin, Edisi Khas ini juga sesuai dijadikan sebagai salah satu barang hantaran samada bertunang atau pun majlis perkahwinan.

Hadiah Majlis Korporat.

Edisi Khas Batik X Frontliner ini juga sesuai dijadikan hadiah bagi mana-mana atau keraian samada hadiah pekerja cemerlang, hadiah kenangan perpisahan, hadiah persaraan dan juga hadiah sambutan. Ini kerana nilai prestij dan eksklusif persembahan Al Quran itu sendiri.

Insya-Allah.

Membaca Al-Quran akan menjadi rutin harian.

Kami doakan dengan keistimewaan Edisi Khas Batik X Frontliner ini boleh membantu anda semua untuk menjadikan amalan membaca Al-Quran sebagai rutin harian anda.

Tiga jaminan untuk anda.

Pulangan Wang 30 Hari.

Jika ada kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

 

Produk Berkualiti.

Setiap penghantaran kami ditapis oleh 2 tapisan sebelum barangan dihantar. Insya-Allah anda akan berpuas hati dengan kualiti produk kami.

Harga Yang Berpatutan.

Kami menawarkan harga yang cukup istimewa dengan kualiti yang kami tawarkan.

 

 

 

As seen on

 

Tawaran Harga Istimewa Untuk Anda.

Nikmati tawaran terkini dengan pelbagai penjimatan.

RM 85.00

Edisi BATIK BIASARM 350.00

Combo edisi Batik X FRONTLINER

Baju Biasa Baju Muslimah* (+RM25)

________________________________

Baju Biasa Baju Muslimah* (+RM25)


RM 199.00

edisi BATIK X FTONTLINER

Baju Biasa Baju Muslimah* (+RM25)