NAIKKAN SERI HANTARAN KAHWIN ANDA DENGAN

 

AL QURAN HUMAIRA EDISI EKSKLUSIF WANITA

Al Quran Humaira Edisi Eksklusif Wanita  ini cukup bersesuaian dengan keperluan bakal raja sehari yang mementingkan nilai eksklusif dan mewah namun masa sama ia cukup bernilai untuk dijadikan ingatan sampai bila-bila..

Al Quran Humaira Edisi Eksklusif ini telah membantu ramai pengantin dan bakal pengantin menyelesaikan masalah untuk menaikkan seri hantaran kahwin yang boleh membuatkan ramai terpegun. 

Misinya hanya satu, untuk membantu ramai pengantin untuk menyediakan hantaran kahwin yang eksklusif dan berguna di masa akan datang. Selain itu, hantaran kahwin senaskah AL QURAN pasti terpahat di ingatan. 

Terjemahan Bahasa Melayu.

Mempunyai terjemahan bahasa melayu dan mudah difahami.

Ibrah

Edisi Wanita Tagging ini juga memfokuskan kepada ibrah-ibrah yang terpilih sebagai pengajaran bagi kaum wanita. Setiap helaian yang terpilih akan diterangkan ibrah-ibrah tertentu berdasarkan ayat-ayat tersebut..

Keluarga/Pernikahan

Edisi Wanita Tagging ini juga memfokuskan kepada ibrah-ibrah yang terpilih sebagai pengajaran bagi kaum wanita. Setiap helaian yang terpilih akan diterangkan ibrah-ibrah tertentu berdasarkan ayat-ayat tersebut. Edisi Wanita juga mempunyai huraian dan juga penerangan khas berkenaan kekeluargaan dan juga pernikahan pada helaian tertentu.

Penanda Muka Surat

Al-Quran Humaira menyediakan penanda muka surat bertali untuk rujukan tajwid serta mempelajari hukum tajwid yang terdapat dalam Al-Quran.

Asmaulhusna.

Mempunyai 99 Asmaulhusna yang memudahkan pembaca mengingati dan mengenal nama Allah yang lain.

Warna Pelangi Mengikut Juzuk

Keseluruhan helaian Al-Quran Humaira penuh berwarna. Helaian dibezakan mengikut warna Pelangi berdasarkan pembahagian juzuk.

Resam Uthmani Berserta Tajwid Berwarna.

Resam rasmi Malaysia berserta Tajwid Kod Warna bagi memudahkan kita dalam pembelajaran membaca Al-Quran dengan tajwid yang betul. Panduan kod tajwid Al-Quran Humaira telah menepati piawaian dan kod yang telah ditetapkan oleh Lembaga Tasheh Al-Quran Kementerian Dalam Negeri (KDN).

Al Quran Humaira Edisi Eksklusif Wanita Tagging Istimewa Untuk Hantaran 

Setiap set Al Quran Humaira Edisi Eksklusif Wanita Tagging Istimewa Untuk Hantaran ini lengkap satu kotak Eksklusif  berwarna hitam dan tulisan cop Emas. 

 

Set Ini amatlah sesuai dijadikan sebagai salah satu set hantaran kahwin anda selain hadiah eksklusif untuk tersayang ataupun untuk kegunaan sendiri.

Spesifikasi Al-Quran. 

Kelulusan Kementerian Dalam Negeri (KDN).​

Al-Quran ini telah disemak oleh Lembaga Tasheh Al-Quran KDN dan telah mendapat kelulusan untuk diterbitkan.

Kertas Berkualiti

Menggunakan kertas khas Al-Quran, jenis QPP yang sesuai digunakan pada muka surat halaman Al-Quran.

Material Cover Berkualiti

Material kulit yang berkualiti tinggi dan tahan lasak, dan ringan. Dibuat daripada bahan Poly Utherene (PU) dan helaian hard box.

Cover Jenis Zip

Quran ini mempunyai Zip.​

Ukuran Saiz

18cm x 24cm

Ramai yang teruja memilikinya.

Sehingga kini hampir 20,000 naskhah telah terjual. Kami kongsikan cebisan testimoni pembeli Edisi Eksklusif Wanita kami.

Aminah
Aminah
Read More
Assalamualaikum wbt. Alhamdulillah, cepat Al-Quran ini sampai. Baru kelmarin pos. Cantik. Kemas. Rasa bersemangat sangat nak baca. Dengan tagging yang diletakkan ini. Membuatkan quran itu nampak macam sebuah novel yang menarik untuk dibaca. Terima kasih sebab berusaha hasilkan quran tagging ini untuk menarik minat kami untuk membaca dan faham makna ayat Al-Quran. Sangat-sangat menghargainya. Semoga kita semua mendapat syafaatnya.
Dayang Khuzaifah
Dayang KhuzaifahKuching
Read More
mmg cantik..ramai duk belek time kawin. cantik daiorg cakap.
Kak ti
Kak ti
Read More
Alhamdullillah. Al-Quran Tagging saya sudah sampai. Masyaallah. Cantik sangat edisi wanita. Semoga beri manfaat untuk agama dan untuk orang lain. Saya beli ya. Jazakallah..
Ziha
Ziha
Read More
Alhamdulillah al-quran dah sampai dan cantik sangat💗 kawan2 pon ada yg nak oder nanti😊🥰. ni belum start gubah atas dulang pun nampak cantik dah.
laila
lailaNibung Tebal
Read More
Masyaallah anis. tq coz tolong akak. cantik sangat Al Quran nie. harap berseri dan bermakna pekahwinan kami.
Previous
Next

Tawaran Menarik & Hadiah Percuma Khas Untuk Anda! 

Kini dengan setiap pembelian kombo tagging bakal mendapat pelbagai hadiah percuma

Dikhaskan hanya melalui website ini sahaja.

Untuk Siapa Edisi Istimewa ini?

Buat mereka yang ingin merasai pengalaman membaca Quran yang berbeza & membahagiakan orang lain.

Hantaran Kahwin.

Ramai bakal pengantin yang memilih Edisi Eksklusif Wanita ini sebagai salah satu barang untuk dijadikan hantaran samada bertunang atau pun majlis perkahwinan.

Hadiah Majlis Korporat.

Set lengkap dengan kotak dan juga beg kertas membuatkan set edisi eksklusif Wanita ini sesuai dijadikan hadiah bagi mana-mana atau keraian samada hadiah pekerja cemerlang, hadiah kenangan perpisahan, hadiah persaraan dan juga hadiah sambutan.

Untuk Orang Tersayang.

Juga sesuai dijadikan hadiah bagi si dia yang tersayang. Jika anda seorang lelaki yang membaca post ini, kami sarankan anda inilah Hadiah yang paling sesuai untuk dihadiahkan kepada si dia.

Diri sendiri & keluarga.

Ramai pembeli edisi eksklusif wanita ini banyak membeli untuk kegunaan sendiri. Design yang eksklusif pada muka depan membuatkan ramai terpaut untuk memiliki sebagi koleksi peribadi. 

Insya-Allah.

Hati mana yang tidak terpaut jika memandangnya.. 

Reka bentuk dan juga set lengkap Edisi Eksklusif Wanita ini boleh menawan hati yang memandang. nescaya kenangan hari berbahagia anda pasti terpahat di ingatan selamanya. 

Tiga jaminan untuk anda.

Pulangan Wang 14 Hari.

Jika ada kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti.

Setiap penghantaran kami ditapis oleh 2 tapisan sebelum barangan dihantar. Insya-Allah anda akan berpuas hati dengan kualiti produk kami.

Harga Yang Berpatutan.

Kami menawarkan harga yang cukup istimewa dengan kualiti yang kami tawarkan.

 

 

 

As seen on

 

Tawaran Harga Istimewa Untuk Anda.

Nikmati tawaran terkini dengan pelbagai penjimatan.

Edisi biasa

RM 85Pakej Kombo Tagging

RM 243

** RM 270 (Diskaun 10%)

Pilihan Warna 1:

Pilihan Warna 2:


Edisi Tagging

RM 135