New Mega Launching

Ramadan Sales 2021
Bakal Bermula!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Hadiah bernilai lebih RM17,000+ ditawarkan khas buat anda yang dapatkan mana-mana 4 kategori edisi Quran sepanjang bulan Ramadan ini.

Tawaran istimewa ini bermula
Khamis (1 April) hingga Isnin (3 Mei 2021).

Takut terlepas offer ini? Anda boleh masuk channel Telegram untuk dapatkan peringatan supaya anda boleh bersedia menjadi yang terawal.

Bagi pembelian RM200 ke atas,
anda berpeluang menangi cabutan bertuah:

Pembelian 1 Unit:

Pembelian melebihi rm150:

Pembelian melebihi RM200:

Keistimewaan Quran Humaira

Bersaiz A5, 18cm x 24cm. Ringan dan mudah di bawa ke mana-mana saja termasuk travel ke luar negara. Cantik untuk dijadikan hadiah.

1

Kulit luarnya diperbuat daripada PU Leather yang berkualiti dan tahan lasak. Membolehkan kandungan Al-Quran lebih terjaga & kemas. 

2

Mempunyai terjemahan Bahasa Melayu dan mudah difahami. Bukan terjemahan Indonesia.

3

Menggunakan kertas khas jenis Quran Paper (QPP) yang bersifat anti-silau dan tahan lama supaya para lelaki dapat baca Quran dengan selesa dalam masa yang lama.

4

Turut menyediakan Resam Rasmi Malaysia dan tajwid kod berwarna. Insya Allah, anda boleh baca Quran dengan tajwid yang tepat.

5

Ada penanda muka surat bertali untuk rujukan tajwid. Senang nak tahu hukum tajwid yang terdapat dalam Quran.

6

Dinyatakan hadis-hadis sahih yang berkaitan dengan tema perbahasan ayat Quran bagi menambah kefahaman makna ayat tersebut.

 

7

Memiliki 99 Asmaul Husna yang memudahkan pembaca mengingati nama-nama Allah SWT.

 

8

Ada 2 pilihan tagging 169 @ 404 yang mengigatkan ayat-ayat penting dalam Al Quran; Doa, ibrah, sikap ahli Syurga dan kisah-kisah tauladan dalam Al Quran.

9

Quran ini juga telah miliki lesen KDN yang sah serta lulus terjemahan JAKIM dan Lajnah Tasheh Al Quran KDN. Boleh baca tanpa was-was.

 

10

Apa Edisi Quran Humaira Yang Termasuk
Dalam Ramadan Sales 2021?

Special Edition

Ia adalah edisi eksklusif berlatar belakang Makkah al-Mukarramah, lengkap dengan kotak eksklusif, dust bag & paper bag. Sesuai untuk mereka yang mencari hadiah premium untuk Majlis pertunangan, majlis perkahwinan, sambutan hari lahir & majlis korporat. Coraknya universal. Sesuai untuk lelaki & wanita.

Batik Edition

Edisi Batik ini dihasilkan sebagai simbol khazanah negara. Bagi mereka yang sentiasa nak berdamping dengan Al-Quran, tapi risau nampak macam ‘ustazah’ sangat, nak jaga hati dari riak dan malu di ‘judging’ oleh kawan rapat. Maka, design moden Edisi Batik ini sesuai buat wanita.

AL-AMIN Edition

Special design for men. Risau tak nak kelihatan ‘alim’ atau Ustaz sangat, nak jaga hati dari riak dan malu kena judge dengan kawan rapat, maka terhasilnya design moden Al-Amin ini. Ia amat sesuai untuk lelaki maskulin yang suka bergaya dan urban namun ada jiwa Islamik dalam hati.

Diari Zip a6

Diari Magnet a6

Design khas Edisi Zip dan Magnet yang ringkas dan menarik. Ciri rekaan eksklusif yang ringan dan kecil mudah dibawa ketika ke pejabat, di dalam kereta atau ke mana saja anda pergi. Sesuai juga buat anak-anak dan pelajar yang menghafaz Quran.

As Seen On:

Anda Nak Jadi Yang Terawal Semasa Hari Pelancaran?

Klik button di bawah untuk join channel telegram. Kami beri reminder awal